Social

OPINIONS

‘VOLDRÍEM QUE RDT FOS EL DAVANTER CENTRE LA PROPERA TEMPORADA, PERÒ NO SABEM SI PODRÀ SER&#...

Durán es remet a la confidencialitat davant la pregunta si hi ha una clàusula que obliga a cedir-lo si un Primera paga la seva fitxa. El DG dóna més llum a la situació de les «renovacions», terme que no li agrada, i parla de «moltes opcions» per la banque

Redacció, 15:45h El director general de l’Espanyol, Josep Mª Duran, està duent a terme les últimes hores una intensa activitat explicant a diferents mitjans, tal com va fer anit a la nostra transmissió del partit a SER Catalunya, algunes de les línies mestres del nou projecte. Aquest migdia, a Esports COPE, ha incidit en molts dels temes que va tocar, però ha aclarit alguns d’altres que són importants: d’una banda, s’ha pronunciat amb més claredat al voltant de què pot passar amb les renovacions de diferents futbolistes que es van acordar durant el confinament i la suspensió del campionat, deixant entreveure que els homes en aquesta situació que comencin el curs no han de seguir necessàriament quan acabi el mercat unes setmanes més tard: «No hem fet oficial cap renovació, només diem que teníem uns riscos econòmics però jo no les diria renovació, hem de tenir un equip que pugui competir a l’inici de la nova Lliga, el mercat estarà obert fins el 5 d’octubre i quan arribi veureu qui està renovat i qui no».

Tambe ha parlat sobre la situació de Raúl de Tomás; qüestionat per si seguirà el proper curs, ha reconegut que «voldríem que fos el davanter centre la propera temporada, no sabem si podrà ser». Qüestionat directament per Quique Iglesias sobre la possibilitat que si un equip de Primera paga tota la fitxa l’Espanyol està obligat a cedir-lo, no ho ha volgut aclarir recordant que «els contractes són confidencials, quan hi hagi un desenllaç ho explicarem tot».

Pel que fa a la banqueta, ha insistit en que «estem treballant, hi ha moltes opcions. Hem d’esperar que acabin Primera i Segona per anunciar-ho».

Feu clic per fer comentaris

Deixa una resposta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicitat

Més en OPINIONS

Idiomes