Social

OPINIONS

CHEN DEMANA PERDÓ: ‘LA MAJOR RESPONSABILITAT DE LA MALA TEMPORADA ÉS MEVA’

El president admet que «ens vam plantejar la temporada com un repte il·lusionant i hem fracassat, això és molt dolorós. Però no perdem l’esperança i la il·lusió».

Redacció, 10:40h El futbol ja les te, aquestes coses, que en el marge de poc temps passis de ser considerat gairebé un heroi a veure com se t’assenyala i se’t posa en qüestió. Sense cap mena de dubte, és una de les regles d’aquest món aplicable tant a tècnic com a jugadors i també als mateixos rectors dels clubs de la que haurà pres bona nota Chen Yansheng, que de ser coronat el passat estiu com el president del retorn a Europa i del sanejament econòmic d’una entitat que va recollir en situació de fallida tècnic i amb un risc real de desaparició ha passat a ser considerat un dels grans responsables del 5è descens de la història. Malgrat ell mateix ha d’admetre que el seu model no ha funcionat, tal com va dir ahir Josep Mª Durán les intencions del propietari són redoblar esforços perquè aquest descens quedi com un simple accident i a l’estiu del 2021 els pericos ens puguem trobar de nou per celebrar el retorn a la màxima categoria del futbol nacional; primer però toca donar explicacions i convèncer una afició dolguda i indignada amb tots els responsables de la desfeta que mereix un marge de confiança.

Chen no ha pogut ser testimoni directe d’aquest drama donat que els problemes generats per la pandèmia de la COVID19 dificulten els viatges internacionals i hauria de sotmetre’s una llarga quarantena, però sí ho a viscut des de la distancia al seu país. Des d’allà, i tal com estava previst un cop es consumés la pèrdua de categoria, s’ha volgut adreçar a l’espanyolisme amb un vídeo difós pels canals oficials de l’entitat: «Estimada afició perica. La major responsabilitat del mal resultat esportiu d’aquesta temporada és meva. Per això, vull expressar les meves més sinceres i profundes disculpes cap a l’afició i els seguidors que donen suport i es preocupen per l’equip. Per aquest motiu hem de realitzar una profunda autocrítica i reflexió. Al mateix temps,  promourem de forma contundent el profund desenvolupament del club. Confiem que, a través dels esforços incessants i del treball dur el club tornarà a la màxima categoria, el lloc on per història mereix estar. Els valors de lluita i persistència de l’Espanyol són respectats. El més admirable és la nostra afició que sempre és allà de forma incessant. La vostra confiança, sentiment i orgull són la font d’energia perquè el club segueixi endavant. Jo, en nom del club, us vull donar el meu més sincer agraïment. La temporada 2019-20 ens la vam plantejar com un repte il·lusionant i hem fracassat, això és molt dolorós. Però no perdem l’esperança i la il·lusió. Disposem d’una bona situació financera, uns grans actius com són un estadi modern, una Ciutat esportiva, un gran futbol base i sobretot el nostre millor actiu, la nostra afició que serà determinant per tornar a aconseguir èxits. ‘Aquells que vulguin fer un salt han d’ajupir-se primer’; l’experiència del passat serà el tresor més valuós del club. Prometem heretar i promoure la gloriosa tradició dels 120 anys de l’Espanyol, i esperem la tornada d’un Espanyol més fort».

Feu clic per fer comentaris

Deixa una resposta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicitat

Més en OPINIONS

Idiomes